MİLLETVEKİLİ BULUT, ÜNİTER YAPIMIZ TEHLİKEDE”

MİLLETVEKİLİ BULUT,  ÜNİTER YAPIMIZ TEHLİKEDE”

Milletvekili Ahmet Duran Bulut, Başbakanın düşüncesi olan eğitimi belediyelere devretme teklifi üniter yapımızı tehlikeye atar” dedi.




Balıkesir Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Milletvekili Ahmet Duran Bulut, Başbakanın düşüncesi olan eğitimi Belediyelere devretme teklifi üniter yapımızı tehlikeye atar” dedi.

Çanakkale'nin Ayvacık ilçesine bağlı Küçükkuyu'da göreve yeni başlayan MHP Belde Başkanı İsmail Dirik'i ziyaret eden MHP Balıkesir Milletvekili Ahmet Duran Bulut, Başbakanın düşüncesi olan eğitimi belediyelere devretme teklifi üniter yapımızı tehlikeye atar” dedi.

MHP Balıkesir Milletvekili Ahmet Duran Bulut Küçükkuyu'da MHP Belde Başkanı İsmail Dirik'i ziyareti sırasında yaptığı açıklamada Oslo görüşmelerinde Başbakanın düşüncesi olan eğitimi dahi belediyelere devretme teklifinin üniter yapımızı nasıl bir tehlikeye sokacağını halkımızın bilmesini istiyorum” dedi.

KÜÇÜKKUYU'YU BALIKESİR'İN BİR PARÇASI OLARAK GÖRDÜM”

Küçükkuyu'da yeni göreve başlayan MHP Belde Başkanı İsmail Dirik'i ziyaret eden MHP Balıkesir Milletvekili Ahmet Duran Bulut yaptığı açıklamada Küçükkuyu benim çok sevdiğim bir beldedir. Küçükkuyu'yu hep Balıkesir'in bir parçası olarak gördüm. Küçükkuyu'nun derdi benim derdimdir. Hangi sorunu olursa olsun elimden geleni her zaman yapmaya hazırım 0533 494 36 69 numaralı telefonum her zaman açıktır. Biz siyaseti insanlara hizmet, insana hizmeti de ibadet sayan bir anlayışın sahibiyiz. MHP Belde Başkanı İsmail Dirik'i göreve yeni başlaması nedeniyle ziyarete geldim” diyerek Hükümeti bazı konularda eleştirdi.



CHP RAYDAN ÇIKMIŞ AMERİKAN POLİTİKASININ SÖZCÜSÜ HALİNE GELMİŞTİR”


Ankara'da çıkartılan Büyükşehir yasası ile AKP Hükümetinin Türkiye'nin geleceğini risk altına sokması nedeniyle mecliste direniş gösterdik. Terörle mücadele etmeyip müzakere eden Oslo görüşmelerinde Başbakan'ın düşüncesi olan eğitimi dahi Belediyelere bırakma teklifinin üniter yapımızı nasıl tehlikeye sokacağını halkımızın bilmesini istiyorum” diyen MHP Milletvekili Duran Bulut, Bu konuda AKP ile CHP rol paylaşımı yapmış durumdalar. Kılıçdaroğlu'nun Kürt açılım projesi ikna edilemediği için imha edilen Deniz Baykal'dan sonraki projesidir. Maalesef CHP rayından çıkmış Amerikan politikasının sözcüsü haline gelmiştir. Türk Milletinin sesi ve yegâne temsilcisi olan MHP Türk milletinden aldığı güç ile vatanın varlığını Milletin birliğini Bayrağın ve ilidn tekliğini her ne şart altında olursa olsun savunmaya devam edecektir” dedi.







Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı